Derin Dondurucular

 

NÜVE derin dondurucuları sıradışı ve yüksek performans özelliği ile donatılmıştır. Soğutma serpantinleri raf içinde olan DirectFREEZE™ sistemi sayesinde saklanan örnekler soğuk yüzey ile direk temas halindedir.

NÜVE derin dondurucular N-Smart™ kontrol sistemi ile mükemmel görüntüleme, izlenebilirlik ve uyarı özellikleri sunmaktadır.  Hızlı soğutma, gelişmiş alarm ve uyarı sistemi, en çok kullanılan saklama kutularına göre optimize edilmiş ölçüler sağlanan üstün özellikler özelliklerden sadece birkaçıdır.

-41°C FR serisi derin dondurucular, DirectFREEZE™ teknolojisi ile üretildiğinden piyasada benzersizdir ve çok üstün bir performans sergilemektedir.

-86°C DF serisi derin dondurucular üç farklı model ile 40,000 adet tüp kadar saklama kapasitesi sunmaktadır. Böylece örnek saklama maliyetleri düşürülmektedir.

Kan bankası dolapları ile ilgili bilgileri Kan Bankacılığı bölümünde bulabilirsiniz.

IP Bilgileriniz Kaydedildi Güvenlik politikalarımıza aykırı şüpheli bir davranışta bulundunuz ve IP bilgileriniz kaydedildi. İncelemeler sonrası gerek görüldüğü takdirde IP bilgileriniz resmi makamlara iletilecek ve suç duyurusunda bulunulacaktır!

 

image

 

image

 

X