Kan Bankacılığı

NÜVE kan bankalarında kullanılabilecek genel laboratuvar cihazlarının yanı sıra, kan bankalarına özel cihazlar da geliştirmiştir. 

Geliştirilen ürünler küçük kan merkezlerinden tam donanımlı kan bankası merkezlerine de hitap etmektedir. Bu özel cihazların yanı sıra, kan bankalarında kullanılan diğer NÜVE ürünleri de ilginizi çekebilir: Santrifüjler, derin dondurucular, mikrobiyolojik güvenlik emniyet kabinleri, buharlı sterilizatörler. 

KN 72/120/294 Kan bankası dolapları, 72 adet kan torbasından 294 adet kan torbasına kadar değişik kapasitelerdedir. Kan bankası dolaplarımız, kan stokunuzun en ideal şartlarda saklanmasını sağlayan teknoloji ile donatılmıştır. 

PN 150 Trombosit İnkübatörü, trombositlerin en uygun ve güvenli şartlarda saklanmasını ve izlenebilirliği sağlayan teknik özelliklerle donatılmıştır. 

PS 54 Trombosit Çalkayıcısı, trombositin çalkalanarak saklanması için ideal şartları sunmaktadır. PS 54, kendine özel inkübatörlerin içine sığacak şekilde dizayn edilmiştir. 

KN serisi kan bankası dolapları ve PN 150 trombosit inkübatörü kayıt ve izlemenin yanı sıra üst düzey güvenlik önlemleri içeren N-Smart™ kontrol sistemi ile donatılmıştır.

image

image

X